Головна Новини Світ Росія У Росії назвали два українські закони, які потрібно скасовувати Трампу, щоб закінчити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії назвали два українські закони, які потрібно скасовувати Трампу, щоб закінчити війну

У Росії хочуть, щоб Дональд Трамп скасовував два закони в Україні.

сьогодні, 15:57
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній президент США Дональд Трамп під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським заявив, що закінчить війну в Україні, ще до своєї інавгурації, якщо виграє вибори. На ці слова відреагував очільник МЗС РФ Сергій Лавров, який назвав два закони, які на думку Москви наблизять закінчення війни. 

У Росії назвали два українські закони, які потрібно скасовувати Трампу, щоб закінчити війну

Очільник МЗС Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що радий ініціативам, які принесуть бажаний результат для Росії у війні з Україною.

"Трамп говорив якийсь час тому, що йому знадобиться 24 години, зараз уже інше формулювання. Ми будемо раді будь-яким ініціативам, які призведуть до бажаного результату. А результат може бути лише один — врегулювання цієї проблеми на основі усунення корінних причин української кризи", — сказав Лавров.

Далі Лавров у наративах російської пропаганди розповів, які на думку Кремля "корінні причини" війни в Україні. За його словами, попри повномасштабне вторгнення РФ та окупацію українських територій, нібито Захід та країни НАТО втягнули Україну у війну.

Також Лавров заявив, що нібито в Україні утискають російськомовне населення та назвав два українські закони, які Трамп має скасовувати. За його словами закони стосуються мови та заборони РПЦ МП в Україні.

"Якщо Трампу вдасться скасувати ці закони, про які ми говоримо, це вже буде крок уперед. Це зробити простіше простого — взяти і проголосувати", — сказав Лавров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп хотів принизити Зеленського під час візиту до США.

Також "Коментарі" писали про Лаврова, який відреагував на критику бразильсько-китайського "мирного плану" від Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини