Головна Новини Світ Росія Транспортна блокада Калінінграда: заспокоювати регіон вирушив секретар радбезу рф Патрушев
commentss НОВИНИ Всі новини

Транспортна блокада Калінінграда: заспокоювати регіон вирушив секретар радбезу рф Патрушев

Пропагандисти переконують, що візит Патрушева не стосується ембарго

21 червня 2022, 20:30
Поділіться публікацією:

Опісля накладеного Литвою ембарго на транзитні перевезення  російських товарів, на які введені санкції ЄС, в Калінінград приїхав представник радбезу РФ Микола Патрушев.

Транспортна блокада Калінінграда: заспокоювати регіон вирушив секретар радбезу рф Патрушев

Секретар радбезу Росії Микола Патрушев (фото з відкритих джерел)

Російський посадовець 21 червня планує в місті робочу нараду, де обговорюватимуться питання, що мають відношення до  національної безпеки в цьому північно-західному регіоні рф. Про це інформують російські медіа. 

Представники російських пропагандистських видань  стверджують, що відрядження  Миколи Патрушева в Калінінград "планове" та не  має відношення до ембарго.

Ще в цьому робочому зібранні  разом з посадовцем російського радбезу братимуть участь представник очільника  Росії  в Північно-Західному федеральному окрузі Олександр Гуцан, регіональні керівники та представники кількох російських міністерств.

При цьому, секретар радбезу Росії   матиме зустріч  з губернатором Калінінградського   регіону Антоном Аліхановим.

Важливо,  що РФ пообіцяла відповісти керівництву Литви, яка стала ініціатором  транспортної  блокади російських товарів, що попадають під санкції на території Калінінградської області.  

При цьому, посадовець російського радбезу  Микола Патрушев висловлює погрози  владі Литві та  жителям країни за введену заборону на чималу кількість  товарів і технологій, які підпадають під введені ЄС санкції. Вони утруднюють їх доставку з Росії в Калінінградську область, яка знаходиться поміж  Литвою та Польщею.

Раніше "Коментарі" інформували про те, що Литва припиняє транзит частини товарів до Калінінградської області.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

21 червня 2022, 21:37

ЦИМ ЗЛОДІЯМ-ВБИВЦЯМ-МАРОДЕРАМ ЗАБУЛИ НАГАДАТИ, ЩО КАЛІНІНГРАД ЦЕ НЕ ТЕРИТОРІЯ кацапляндських нагуляних байстрюків...!!! Кенігсбе́рг — колишнє місто в Пруссії, адміністративний центр німецької провінції Східна Пруссія з 1773 по 1945 роки. Взятий радянськими військами в ході Другої світової війни. 17 жовтня 1945 року прилучений до СРСР, 1946 року перейменований на Калінінград. УСІ ЗАХОПЛЕНІ І ВКРАДЕНІ ЗЕМЛІ НАРОДІВ СВІТУ, КОТРІ ВКРАЛА І ПРИВЛАСНИЛА фашиська рашка вбивць і мародерів, МАЮТЬ БУТИ ЗВІЛЬНЕНІ І НЕГАЙНО ПОВЕРНУТІ ДО СКЛАДУ ДЕРЖАВ ДО КОТРИХ ВОНИ ВІДНОСИЛИСЯ...!!!


Новини