Головна Новини Світ Росія Травля Пугачової вийшла на новий рівень: у Росії почали випускати підробки відомих західних журналів
commentss НОВИНИ Всі новини

Травля Пугачової вийшла на новий рівень: у Росії почали випускати підробки відомих західних журналів

Крім «королеви» російської естради, яка нещодавно увійшла до «сотні» найвпливовіших жінок світу за версією популярного міжнародного видання, псевдо-журнали «знищують» кар'єру й Івана Урганта

24 січня 2023, 22:23 comments1668
Поділіться публікацією:

На фронті російської пропаганди винайшли новий інструмент цькування вітчизняної "примадонни" Алли Пугачової, яка разом із чоловіком Максимом Галкіним виступила проти "спецоперації" Путіна, відкрито назвавши її справжнім збройним вторгненням у незалежну державу. Як би не цькували Пугачову до цього, багато її шанувальників, російських зірок і політиків продовжують називати Аллу Борисівну "візитною карткою" країни. За завданням Кремля, пишуть польські ЗМІ, був створений ще один спосіб очорнити російську "примадонну". Тепер московською елітою почали поширюватися фальшиві випуски популярного західного журналу Charlie Hebdo.

Травля Пугачової вийшла на новий рівень: у Росії почали випускати підробки відомих західних журналів

Алла Пугачова, з відкритих джерел

У випусках цього "журналу", а також в інших пропагандистських ЗМІ активно "ллють бруд" на Пугачову та Галкіна, якого, до речі, визнано в РФ "іноземним агентом". Подружню пару продовжують називати зрадниками та тими, хто очорнює своїми публічними виступами вітчизняну армію.

Крім "королеви" російської естради, яка нещодавно увійшла до "сотні" найвпливовіших жінок світу за версією популярного міжнародного видання, псевдо-журнали "знищують" кар'єру й Івана Урганта. Чоловік був неймовірно популярним у РФ, проте після російського вторгнення в Україну, як і Пугачова, залишив Батьківщину і виступив проти війни.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що у Вроцлаві помер голова відомого підприємства, який активно підтримує Україну. Буквально на самому початку війни за його рішенням було вивішено українські прапори по всьому громадському транспорту міста, а згодом було запущено в роботу трамвай у жовто-блакитних кольорах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини