Головна Новини Світ Росія "Треба валити": відома російська співачка переконує своїх друзів тікати з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Треба валити": відома російська співачка переконує своїх друзів тікати з Росії

Алла Пугачова активно закликає своїх друзів виїжджати з Росії

7 липня 2024, 22:25 comments1056
Поділіться публікацією:

 Ситуація з Аллою Пугачовою, яка радить своїм друзям швидше залишити Росію, викликає значні обговорення. Це викликало відгуки з різних сторін.

"Треба валити": відома російська співачка переконує своїх друзів тікати з Росії

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка" стверджує, що десятки друзів співачки отримали такі самі дзвінки від неї і її чоловіка Максима Галкіна. Вони розповіли про раду виїхати з Росії протягом місяця або двох, хоча не пояснили причину чи мотив за цією порадою.

"Аллочка зателефонувала, сказала, що радить мені через місяць, максимум два, виїхати з Росії. Потрібно валити, так і сказала. Хоча б на півроку. Чому, навіщо, нічого не пояснила. Мовляв, тільки під час зустрічі. Я поки не вирішив, чи їхати. Але Аллочка, напевно, щось знає", — сказав близький друг Пугачови з Москви.

"За нашими даними, такі самі дзвінки від Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна отримали ще близько десятка їхніх друзів і подруг, які зараз живуть у Москві та Пітері. Що означає заклик їхати, ніхто з них не знає", — пишуть пропагандисти.

Путінський рупор Дмитро Пєсков заявив, що не розуміє сенсу цих дзвінків і вважає, що це ініціатива "внутрішніх ворогів". Він не надав конкретних пояснень або коментарів щодо ситуації.

Таким чином, поки що залишається невідомою причина ради Пугачовою своїм друзям залишити Росію. Ця новина викликає цікавість і подальші спекуляції щодо можливих причин цього радикального кроку.

Нагадаємо, що "коментарі" писали про те, що Пугачова збирається відмовитися від свого замку біля МосквиРосійська знаменитість,  співачка-легенда  Алла Пугачова, яка засудила терористичне вторгнення Росії  в Україну, може відмовитись від свого замку в селищі Грязь неподалік  Москви, на користь своїх дітей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини