Головна Новини Світ Росія "Тварюка ти": головний кремлівський пропагандист накинувся на Моргенштерна і Мілохіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Тварюка ти": головний кремлівський пропагандист накинувся на Моргенштерна і Мілохіна

Пропагандист Соловйов знову пробив чергове дно

29 листопада 2023, 22:55 comments1073
Поділіться публікацією:

Головний  російський  пропагандист, телеведучий  Володимир Соловйов ще раз  прославився своєю  черговою витівкою  під час  прямого ефіру.

"Тварюка ти": головний кремлівський пропагандист накинувся на Моргенштерна і Мілохіна

Володимир Соловйов (фото з відкритих джерел)

На цей  разу  цей  керівник  пропагандистського фронту вирішив   "відчитати"   відомого репера з РФ, який не  схвалює загарбницьку  війну РФ в Україні Моргенштерна,  також перепало від Соловйова  молодому  російському  блогеру  Дані Мілохіну.

Під час  ефіру  власного пропагандистського шоу на російському ТВ,  змарнілий від постійних  страхів за своє  життя  Володимир Соловйов,  випалив, що коли  хтось має  думку, що росіянину  Моргенштерну   вибачать  концерт на території  Донбасу, то  він глибоко помилився.

"Даня Мілохін вам наївний хлопчик? А ця сволота гімн України співала, коли вбивали наших людей. І ти кретин, так і не зрозумів. Тобі в Росію шлях замовлений", — верещав в ефірі  головний пропагандист РФ.

"Милий хлопчик? Тварюка ти, а не милий хлопчик. Такі як ти гестапівців обслуговували ротом і сідницями (неценз. — авт)", — волив  істеричний ведучий,  добавляючи  до своїх висловлювань нецензурну лексику.

 При цьому,  інша росіянка,   очільниця  Ліги безпечного Інтернету Катерина Мізуліна  звернулась до російського  Міністерства оборони РФ  покликати  Тіктокера Даню Мілохіна на строкову службу до  армії.

В своєму  зверненні  Мізуліна наголосила, що Мілохін, перебуваючи  за кордоном "засмутив багатьох росіян русофобськими заявами",  зокрема, не підтримує  війну в Україні і  знищення  мирних громадян.  На її думку, служба в армії посприяє патріотичному вихованню  блогера  і "молода людина зможе зі зброєю в руках довести на ділі свою вірність і відданість нашій Батьківщині". Але  Мілохін   покинув РФ і виїхав в  Дубаї.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор Панін пообіцяв гроші за плювок в обличчя російському пропагандисту Соловйову



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини