Головна Новини Світ Росія У британській розвідці розповіли, до чого призведе затримання Гіркіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, до чого призведе затримання Гіркіна

Розвідка Британії вказує, що затримання Гіркіна розлютить російських блогерів та деяких солдатів

22 липня 2023, 10:20 comments1052
Поділіться публікацією:

Затримання російського терориста, колишнього ватажка бойовиків Ігоря Гіркіна, який керував операцією із захоплення Донбасу у 2014-му році, може роздратувати співтовариство російських військових блогерів та деяких солдатів. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому зведенні Міністерства оборони Британії у Twitter.

У британській розвідці розповіли, до чого призведе затримання Гіркіна

ігор стр

"Колишнього російського розвідника і провідного націоналістичного військового блогера Ігоря Гіркіна майже напевно було заарештовано за звинуваченням в "екстремізмі" 21 липня 2023 року", — пише прес-служба.

Зазначається, що колишній ватажок бойовиків уже давно критикує Міністерство оборони Росії через війну. Однак останніми днями коментарі перейшли до прямої критики російського диктатора Володимира Путіна.             

Затримання терориста ймовірно роздратує інших членів спільноти військових блогерів, а також деяких військовослужбовців, які вважають Гіркіна проникливим аналітиком та патріотом.

"Хоча Гіркін не є союзником групи "Вагнера", він, ймовірно, був готовий розширити межі публічної критики лише в контексті невдалого заколоту ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина у червні 2023 року. Табу на відкриту критику путінського режиму значно послабшало", — пише розвідка.

Зазначимо, учора, 21 липня, у ЗМІ поширилася інформація про затримання терориста, колишнього ватажка бойовиків Ігоря Гіркіна. Через деякий час це підтвердила його дружина.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відбулося усунення балансу сил між угрупованнями Кремля: подробиці від американських аналітиків ISW.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини