Головна Новини Світ Росія У британській розвідці розповіли, що насправді стоїть за відмовою Кремля масового святкування 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, що насправді стоїть за відмовою Кремля масового святкування 9 травня

Величезні втрати в Україні змушують Кремль у низці регіонів скасовувати паради на 9 травня

13 квітня 2023, 11:18 comments2272
Поділіться публікацією:

Керівники низки регіонів Росії, що межують з Україною, а також окупованого Криму оголосили про повне скасування традиційних гучних військових парадів, присвячених Дню Перемоги 9 травня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці розповіли, що насправді стоїть за відмовою Кремля масового святкування 9 травня

Святкування 9 травня. Фото: з відкритих джерел

Пропагандистські заходи насамперед було скасовано через проблеми з безпекою поблизу кордону, заявили офіційні особи.

Як зазначається у зведенні Міноборони Великобританії, деякі російські міста, розташовані далі від України, підтвердили, що планують провести святкування Дня Перемоги.

За даними британської розвідки, різні підходи наголошують на делікатній комунікаційній проблемі для Кремля. Російський президент Путін формулює "спеціальну військову операцію" на кшталт радянського досвіду Другої світової війни.

Повідомлення ризикують викликати все більшу тривогу у багатьох росіян, які усвідомлюють, наскільки погано організована і провальна кампанія в Україні.                                                                    

"Вшанування загиблих попередніх поколінь може легко перетворитися на викриття масштабів нещодавніх втрат, які Кремль намагається приховати", — йдеться у звіті Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "WP" вивчив "злиті" секретні документи : у російсько-українській війні на всіх чекає глухий кут.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступ ЗСУ – під питанням: що сталося після "зливу" секретних документів США. Експерти розповіли, що тепер має робити Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини