Головна Новини Світ Росія У чому полягає план Путіна стосовно України - посол
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому полягає план Путіна стосовно України - посол

Дипломат вважає, що лідер РФ недооцінив можливості нашої країни в галузі оборони

3 червня 2021, 11:11
Поділіться публікацією:

За словами посла України в Німеччині Андрія Мельника, глава Кремля Володимир Путін прагне знищити незалежну Україну. Такою позицією дипломат поділився в інтерв'ю журналу .loyal, переклад якого опублікувало Посольство України в Німеччині, пише УНІАН.

У чому полягає план Путіна стосовно України - посол

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"Його (Путіна — ред.) план як і раніше полягає в знищенні України як незалежної держави. Це і є його божевільна мета. Прозахідний і демократичний розвиток моєї Батьківщини для Путіна — це як більмо на оці, бо це загрожує його тоталітарному і корупційного режиму", — сказав посол.

Мельник також зазначив, що армія України багато в чому поступається російській — як за якістю, так і за чисельністю. Однак посол впевнений, що лідер РФ недооцінив можливості нашої країни в галузі оборони й "зламав собі на цьому зуби".

За твердженням дипломата, Україні вдасться убезпечити себе тільки в тому випадку, коли вона увійде до складу оборонного військового альянсу, як НАТО.

Нагадаємо, що Україна все частіше заявляє про своє бажання стати повноцінним членом Європейського Союзу (ЄС) і Північноатлантичного альянсу, проте конкретних зрушень в цьому напрямі поки не спостерігається. На думку глави української держави Володимира Зеленського, проблема не тільки в повільних реформах, а й в позиції самих союзних об'єднань. Зеленський впевнений, що на глобальну війну з тією ж Європою Кремль не піде. Однак постійні залякування подібним розвитком подій Росія регулярно продовжує. При цьому під "прес" в основному потрапляють країни колишнього Радянського Союзу, але не члени ЄС, каже президент.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

4 червня 2021, 00:21

Заголовок какой-то колхозный ("касаемо" - ну и уебонское словечко!!!). Статья ни о чем. Все знают, чего хочет гнойный кремлевский пидар.

гость

3 червня 2021, 10:43

О какой независимости пишет автор? Где Вы ее видете и ощущаете? Смешно, но хочется плакать.


Новини