Головна Новини Світ Росія У Держдепі розповіли, як Путін хоче увійти в історію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдепі розповіли, як Путін хоче увійти в історію

У Держдепартаменті оцінили «апетит» Володимира Путіна

8 грудня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Президент РФ просто марить ідеєю залишитися в історії, як людина, якій вдалося відновити Радянський Союз, що зруйнувався. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку озвучила заступник держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд, пише "Медуза".

У Держдепі розповіли, як Путін хоче увійти в історію

Вікторія Нуланд зазначила, що російський президент з роками все частіше апелює до світової спільноти, що розпад СРСР – це вина певних людей і, що це помилка, яку слід було б виправити. Такі заяви Путіна не можуть не викликати занепокоєння США.

Нуланд додала, що останні півроку Путін почав публічно озвучувати й інші речі, які стосуються України, натякаючи на те, що такої держави ніколи не було, а та територія, де сьогодні знаходиться суверенна держава Україна – це етнічна частина Російської імперії.

За словами Нуланда, найстрашніше, що Путін може не зупинитися на своїй ідеї – відновити Радянський Союз, він може захотіти піти далі. Заступник держсекретаря додала, незважаючи на небезпечні загрози Путіна США разом зі своїми союзниками в Європі та Україні готові дати відповідь Путіну, готові до різних викликів, які можуть стояти перед світовою спільнотою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ексклюзивному інтерв'ю експерти розібрали підсумки бесіди між Джо Байденом та Володимиром Путіним. Експерти вважають, що в цій розмові обидві сторони озвучили свої ключові позиції щодо України, давши зрозуміти, що поступатися не мають наміру. Під час розмови Володимир Путін знову нагадав Джо Байдену про неприпустимість членства України в НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини