Головна Новини Світ Росія У Держдумі допустили визнання "ЛДНР" і введення російських військ на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі допустили визнання "ЛДНР" і введення російських військ на Донбас

Геннадій Зюганов вважає, що Україна не в змозі вести сучасну війну

21 квітня 2021, 10:32 comments1634
Поділіться публікацією:

Депутат Державної Думи РФ, лідер КПРФ Геннадій Зюганов вважає, що керівництво Росії повинно офіційно заявити про те, що буде боротися за Донбас усіма засобами, включаючи військові. Про це він заявив в інтерв'ю "Національній службі новин", передає "РБК-Україна".

У Держдумі допустили визнання "ЛДНР" і введення російських військ на Донбас

Геннадій Зюганов - фото з відкритих джерел

"Я б давно на місці Верховного головнокомандувача офіційно заявив, що ми будемо захищати свій світ, свою Батьківщину, свою мову. Визнати Донецьку та Луганську республіку ("ДНР" і "ЛНР", — ред.) — це воля наших співвітчизників. Треба офіційно заявити, що ми їх визнаємо і будемо їх захищати, включаючи і військові засоби", — сказав Зюганов.

Російський депутат також вважає, що Україна нібито не взмозі  вести сучасну війну, оскільки за його словами, українська армія в кілька разів слабша, ніж в 90-і роки.

Нагадаємо, що в Раді федерації Росії прокоментували вчорашню заяву Президента України Володимира Зеленського, де він звернувся до президента РФ Володимира Путіна і запропонував тому зустрітися на Донбасі. Про це повідомив заступник голови комітету з міжнародних справ Володимир Джабаров. За його словами, він не бачить у зустрічі Зеленського і Путіна на Донбасі ніякого сенсу. Джабаров назвав заяву українського президента "заявою хорошого актора", проте зазначив, що вона нібито не несе за собою смислового навантаження.

Раніше "Коментарі" писали, що колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов розповів про те, коли може початися масштабна війна Росії з Україною і назвав причини, за якими загострення не варто чекати найближчим часом. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гражданин мира

21 квітня 2021, 12:20

Чистокровный ХОХОЛ - смесь вонючего хасида и гуцула, при первом же шухере сдашь и маму родную, и детей своих. Жди - скоро придут.

xxx

21 квітня 2021, 10:00

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ---- http://srt.vg/trax

Чистокровный ХОХОЛ

21 квітня 2021, 09:51

зюганов, говно ты паррашенское! совсем крыша потекла, падло ты конченное, пидераст обдолбанный. старый мудак и проститутка политическая. начни войну и потом посмотрим, кто и как будет воевать. глотки вам рвать будем тварям. приходите, ждем.


Новини