Головна Новини Світ Росія У Держдумі істерика через резолюцію Європарламенту: Володін погрожує ядерним ударом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі істерика через резолюцію Європарламенту: Володін погрожує ядерним ударом

Володін розкрив час підльоту до Страсбурга ракети «Сармат»

19 вересня 2024, 17:56
Поділіться публікацією:

Заклик Європарламенту до країн Євросоюзу дозволити Києву бити по території РФ далекобійною зброєю приведе до нової світової війні, заявив спікер Держдуми країни-агресора Росії В'ячеслав Володін.

У Держдумі істерика через резолюцію Європарламенту: Володін погрожує ядерним ударом

В'ячелав Володін

"Росія дасть жорстку відповідь із використанням більш потужної зброї. Те, до чого закликає Європарламент, веде до світової війни з використанням ядерної зброї", — заявив він.

Крім цього, Володін заявив, що з Росії до Страсбурга підльотний час ракети "Сармат" 3 хвилини 20 секунд.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що сьогодні Європарламент підтримав резолюцію із закликом до країн блоку якнайшвидше зняти всі обмеження на удари України вглиб території Росії. Відомо, що за резолюцію проголосували 425 депутатів, проти – 131, ще 63 утрималися. У резолюції депутати Європарламенту вимагають від країн Євросоюзу зняти нинішні обмеження, які заважають Україні використовувати західні системи озброєння проти законних військових цілей у Росії. Європаралментарії звертають увагу на важливий момент, що якщо й надалі діятимуть обмеження, то це поставить Україну у становище, коли вона не зможе ефективно оборонятися. У результаті Україна буде вразливою до нападів на своє населення та інфраструктуру. Депутати Європарламенту також повторно закликали держави-члени виконати своє зобов'язання до березня 2023 року поставити Україні мільйон боєприпасів, а також натиснути на свої уряди для того, щоб прискорити постачання зброї, систем протиповітряної оборони та боєприпасів, включаючи ракети Taurus.

Також "Коментарі" розповідали , що на резолюцію Європарламенту відреагували у Радфеді РФ. Там заявили, що всі рішення Європарламенту носять рекомендаційний, але в жодному разі не обов'язковий характер. Також там порадили депутатам " сидіти спокійно і жити , доки їх ніхто не чіпає ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини