Головна Новини Світ Росія У Держдумі попередили, що хочуть забезпечити безпеку своїх громадян у ОРДЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі попередили, що хочуть забезпечити безпеку своїх громадян у ОРДЛО

Глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін намагається виправдати ідею офіційного визнання РФ окупованих територій України "республіками" наближенням НАТО

21 січня 2022, 18:14
Поділіться публікацією:

Глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін фактично прямим тестом заявив, що Росія має намір усіма можливими методами гарантувати безпеку всіх жителів Донбасу, які мають російські паспорти. Так спікер російської Держдуми спробував виправдати можливе визнання так званих "республік" "ДНР" та "ЛНР", ініціатором чого цього тижня виступили депутати КПРФ. Як повідомляє портал "Коментарі", свою позицію Володін оприлюднив у Telegram, коментуючи на вимогу журналістів свою позицію по питанню майбутнього "республік".

У Держдумі попередили, що хочуть забезпечити безпеку своїх громадян у ОРДЛО

Глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін. Фото: з відкритих джерел

В'ячеслав Володін наголосив на серйозності порушеного питання і повідомив, що наступного тижня він ініціюватиме його обговорення з керівниками фракцій, перш ніж виносити його на розгляд до Держдуми.

Далі речник російської Держдуми спробував виправдати майбутнє рішення тим, що Україна нібито не збирається виконувати Мінські угоди, під якими підписалася, а також мовчазно припускає, що "НАТО окупує Україну". В'ячеслав Володін назвав це великим викликом для Росії, який може скінчитися трагедією.

Володін додав, що російським депутатам ясно одне – потрібно знайти шлях, як забезпечити безпеку російських громадян та жителів Донбасу, які проживають у так званих "ДНР" та "ЛНР".

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України Зеленський під час зустрічі з американськими сенаторами назвав хитрість, яку Путін може використати для вторгнення в Україну. Йшлося про російські паспорти, процес видачі яких на окупованих Росією територіях не припиняється й зараз. Під приводом захисту своїх громадян в ОРДЛО Москва може відкрито ввести війська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vv_volodin/279
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тирс

21 січня 2022, 18:29

А фули их граждане делают в ордле? Пусть забирают их на свою территорию.


Новини