Головна Новини Світ Росія У Держдумі відреагували на наказ Зеленського деокупувати південь України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі відреагували на наказ Зеленського деокупувати південь України

На думку депутатів країни-агресора, Україна програє всіма напрямками

11 липня 2022, 09:00 comments7029
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Держдумі країни-агресора вважають "агонією" наказ президента України Володимира Зеленського про деокупацію південних областей країни. Про це заявив депутат Держдуми РФ від кримського регіону Михайло Шеремет.

У Держдумі відреагували на наказ Зеленського деокупувати південь України

Держдума РФ. Фото з відкритих джерел

Незважаючи на те, що спочатку Путіною метою так званої "військової спецоперації" в Україні називалося "звільнення народу Донбасу" та "вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей", тепер поплічники господаря Кремля заявляють про якісь права і на інші регіони України. зокрема на південь країни. Так Михайло Шеремет зазначив, що не бачить жодних шансів в української армії відвоювати "звільнені" території. Ось тільки так і незрозуміло, від кого звільнені, адже правильніше сказати захоплені та окуповані.

"Подібні накази "Ред. наказ Зеленського про деокупацію півдня" – політична агонія режиму Зеленського, яка триватиме зовсім недовго", — заявив депутат.

Шеремет заявив, що українська армія вже не має ні сил, ні коштів, щоб воювати. У Росії вважають, що ЗСУ зазнають поразки на всіх фронтах.

Зазначимо, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що отримав наказ від Володимира Зеленського переходити до операції з деокупації тимчасово окупованих південних областей країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" – зі Слуги народу хочуть виключити друга президента. Хто ризикує втратити місце у президентській фракції та втратити партійний квиток.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на півдні ЗСУ продовжують наступати, знищили командні пункти Росгвардії: багато загиблих (ВІДЕО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини