Головна Новини Світ Росія У Держдумі вимагають покарання для України на фоні успішного наступу ЗСУ у Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі вимагають покарання для України на фоні успішного наступу ЗСУ у Херсонській області

Контрнаступ ЗСУ на півдні змусив росіян знову панікувати та говорити про відповідь у вигляді ударів по енергетичних об'єктах України

10 листопада 2022, 16:52 comments1031
Поділіться публікацією:

Як і слід було очікувати – після чергової поразки російської армії на полі бою в Росії почали погрожувати Україні новими масованими ударами по енергетичних об'єктах. Це, впевнені в російській Держдумі, має стати розплатою для всіх українців за наступ ЗСУ в Херсонській області та просування у бік Херсона. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву депутата Держдуми РФ Андрія Лугового в Телеграм.

У Держдумі вимагають покарання для України на фоні успішного наступу ЗСУ у Херсонській області

Андрій Луговий. Фото: з відкритих джерел

Депутат похвалив командувача окупаційних військ в Україні Суровікіна за рішення про відведення військ на лівий берег Дніпра. У дусі російської пропаганди Андрій Луговий заявив, що це дуже символічно, мовляв, невипадково Україна завжди бал розділена Дніпром на лівий і правий берег.

"З політичної точки зору ми демонструємо українському суспільству готовність посіяти хаос та паніку. І добивати енергетичну інфраструктуру так, щоб ні в кого і шансів не було подумати, що в період зимового похолодання будуть комфортні умови для проживання", — заявив Луговий, пропонуючи посилити масовані обстріл цивільної інфраструктури в Україні.

Крім того, депутат Держдуми РФ погрожує підривати мости через річку Дніпро, щоб "відрізати логістику ЗСУ, що прибуває з лівобережжя".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ озвучили план дій у разі повторного наступу РФ із Білорусі. Загроза з кожним днем зростає, до Білорусі прибуває дедалі більше мобілізованих росіян.

Також видання "Коментарі" повідомляло – загроза повторного вторгнення з Білорусі : чому вона наростає – чи може спалахнути протест усередині країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини