Головна Новини Світ Росія У Держдумі вказали на пункт плану перемоги Зеленського, який «погубить» Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі вказали на пункт плану перемоги Зеленського, який «погубить» Україну

У Держдумі категорично не сприймають перший пункт плану перемоги Зеленського, а саме: членство країни в НАТО

сьогодні, 10:26
Поділіться публікацією:

План перемоги Володимира Зеленського має один пункт, який нібито погубить Україну, заявив депутат Державної думи країни-агресора Дмитро Бєлік. За його словами, йдеться про бажання України стати членом НАТО.

У Держдумі вказали на пункт плану перемоги Зеленського, який «погубить» Україну

Держдума РФ

На думку Бєліка, цей крок "погубить" Україну, і на її руїнах Захід продовжить свою гру. Депутат навіть заявив, що західні політики постійно маніпулюють установками "Україна в НАТО", щоб "звести геополітичні рахунки" з Російською Федерацією.

Російський депутат зазначив, що офіційне прийняття України до Північноатлантичного альянсу означатиме не опосередковану, а пряму участь країн організації у захисті республіки, воювати за яку члени військово-політичного блоку не збираються.

"Одна справа надавати військову допомогу, зовсім інша — самим брати до рук зброю, у будь-якому разі лише позаблоковий статус України відповідає вимогам Росії", — заявив Бєлік.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що першими вимогами РФ до України, щоб розпочати переговори про мир є відмова від членства в НАТО та виведення ЗСУ з чотирьох областей – Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської. Як кажуть експерти, незважаючи на те, що РФ виставляє Україні недоречні вимоги, серед яких залишаються демілітаризація та денацифікація країни, переговори про укладання перемир'я можуть відбутися вже цього року чи на початку 2025 року. Проблема в тому, додають аналітики, що Захід не готовий дати Україні все те, що їй потрібне для перемоги, тому й просувається думка, що війну треба заморожувати. Для цього нібито Україна готова надати гарантії безпеки. Ймовірно, що Україну навіть пригасять до НАТО, але без окупованих територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини