Головна Новини Світ Росія У Держдумі з піною біля рота накинулися на Зеленського зі звинуваченнями: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі з піною біля рота накинулися на Зеленського зі звинуваченнями: що сталося

У Держдумі стверджують, що Зеленський «вигадав», що КНДР допомагає Росії у війні проти України

сьогодні, 14:05 comments3588
Поділіться публікацією:

У Держдумі накинулися зі звинуваченнями на президента Володимира Зеленського через те, що він заявив про загрозу із приводу того, що КНДР вступає у війну з Україною на боці Росії. На думку російського депутата Михайла Шеремета, Зеленський нібито просто "лякає" країни Заходу.

У Держдумі з піною біля рота накинулися на Зеленського зі звинуваченнями: що сталося

Держдума РФ

"Зеленський продовжує плодити шалені і загальні заяви, видаючи свої домисли за реальні факти, тим самим створюючи чергову страшилку для західних країн", — заявив депутат Держдуми країни-агресора.

При цьому він вважає, що метою відповідних заяв Зеленського нібито є отримання додаткової зброї та грошей від західних країн. Водночас він додав, що якщо й говорити про включення третьої сторони в війну в Україні, то нібито слід говорити про країни НАТО, які допомагають Києву.

Нагадаємо, 14 жовтня президент Володимир Зеленський заявив про фактичне включення Північної Кореї до російсько-української війни на боці агресора.

Також "Коментарі" розповідали , що Північна Корея може відправити тисячі військовослужбовців для підтримки загарбницької війни Росії проти України. Експерти зазначають, що армія КНДР дуже потужна, її чисельність становить близько 1 млн. осіб, а країна постійно готується до війни. КНДР має один з найбільших артилерійських арсеналів у світі. Близько 50% снарядів, які зараз використовують Росія, надходять саме із Північної Кореї, включаючи артилерійські установки. Однак крім зброї КНДР має величезну кількість людських ресурсів, які в умовах диктаторського режиму не мають значної вартості. Путін залучив лідера КНДР Кім Чен Ына до війни через зниження бойового духу серед росіян. У відповідь Північна Корея може отримувати продовольство та військові технології Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини