Головна Новини Світ Росія У Держдумі заговорили про зміну прапора Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі заговорили про зміну прапора Росії

Пропагандистський чад у РФ набирає обертів

18 травня 2022, 09:27 comments2461
Поділіться публікацією:

Так званий депутат Держдуми від Криму Михайло Шеремет виступив із пропозицією визнати прапор СРСР, який у РФ називають прапором Перемоги, новим державним прапором Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Держдумі заговорили про зміну прапора Росії

Держдума РФ. Фото з відкритих джерел

Михайло Шеремет заявив, що нібито сьогодні Захід оголосив війну прапору Перемоги, який скрізь під забороною.

Шеремет зазначив, що Захід боїться червоного прапора, бо він символізує перемогу радянського народу. Саме тому було б правильно знову повернутися до витоків та визнати прапор Перемоги державним прапором Росії.

Далі депутат озвучить пропагандистські тези, які вливають у вуха росіян з російських телеекранів про те, що під прапором Перемоги "діди воювали", а тепер правнуки цих дідів під прапором Перемоги воюють в Україні, де, на думку Шеремета, вони протистоять не лише українцям, але й усьому колективному Заходу.

Парламентарій Держдуми додав, що він не хоче применшити значення російського прапора, але зараз вважає, що настав час відродити гордість і повернути червоний прапор як головний символ відродження супердержави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія все частіше заявляє про свої права на окуповану Херсонську область. Ідею проведення фейкового "референдуму" про включення області до складу Росії Кремль поки що відклав. Але до окупованого Херсону все частіше приїжджають російські чиновники, де заявляють, що Херсон має майбутнє разом з Росією. Так у тимчасово окупований Херсон завітав черговий віп-чиновник — віце-прем'єр РФ Марат Хуснуллін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини