Головна Новини Світ Росія У Держдумі запропонували перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників перед їх призначенням на посаду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі запропонували перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників перед їх призначенням на посаду

Депутат Держдуми Олександр Хінштейн вважає, що в РФ потрібно перевіряти орієнтацію чиновників, особливо тих, які працюють із молоддю. При цьому він уже своїми звинуваченнями у не тій орієнтації довів деяких чиновників до відставки

30 квітня 2024, 13:17
Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми країни-агресора Росії Олександр Хінштейн запропонував перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників перед призначенням на посаду. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Самарський огляд".

У Держдумі запропонували перевіряти сексуальну орієнтацію чиновників перед їх призначенням на посаду

Олександр Хінштейн

Зокрема, російський депутат вважає, що в таких перевірках немає "нічого поганого". На його думку, для представників ЛГБТ "зонами недоступності" мають бути ті установи та органи влади, які безпосередньо пов'язані з вихованням дітей та молоді.

"Захист традиційних сімейних цінностей – один із постулатів державної політики, і до людей, які цим займаються, необхідно підходити особливо уважно",
– заявив депутат країни-агресора Росії.

При цьому відомо, що 20 квітня Хінштейн опублікував у своєму Telegram-каналі повідомлення, в якому запідозрив віце-спікера Самарської губернської думи Олександра Живайкіна у зв'язку ЛГБТ. Депутат Держдуми звернув увагу, що на одній із фотографій чиновника на його руці видно рожевий лак для нігтів. При цьому російський депутат побачив "дивний потяг чиновника до спільного фотографування з юнаками нетрадиційної орієнтації".

До цього Міністр молодіжної політики Самарської області Сергій Бурцев подав у відставку після звинувачень Хінштейна в одностатевому зв'язку з підлеглим. Депутат стверджував, що Бурцев відпочивав разом із своїм співробітником в одному номері.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що речник Держдуми країни-агресора В'ячеслав Володін заявив , що РФ залишила Парламентську Асамблею Ради Європи нібито тому, що в цей орган закликали делегувати людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини