Головна Новини Світ Росія У Держдумі зробили нову зухвалу заяву про "санітарну зону" в Україні: що хочуть зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі зробили нову зухвалу заяву про "санітарну зону" в Україні: що хочуть зробити

Територія "санітарної зони" буде повністю "безпечною", заявив голова Комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов

19 березня 2024, 17:53 comments1816
Поділіться публікацією:

Після заяви Путіна у Росії продовжують говорити про "санітарну зону" на території України.Бо вона нібито має "убезпечити" Росію. Про це заявив голова Комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов.

У Держдумі зробили нову зухвалу заяву про "санітарну зону" в Україні: що хочуть зробити

Російські окупанти (фото з відкритих джерел)

За його словами, у цій "зоні" передбачено знаходження лише російської армії. Також він заявив, що нібито територія "санітарної зони" буде повністю "безпечною", адже буде під "захистом" армії РФ.

"Санітарна зона буде такої глибини, яка виключить вплив на нашу територію — раз. Два — Там не буде жодних українських сил, жодних військовослужбовців. Там усе контролюватиме армія РФ", — сказав голова Комітету.

Але він не сказав, скільки кілометрів займатиме ця "зона" невідомо. Андрій Картаполов заявив, що вона охопить стільки, скільки "вийде".

Також він додав, що це не зона відчуження, а придатна до життя територія.

"Це не зона відчуження, де нікого немає. Це санітарна зона від бандитів, якими є ЗСУ", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що з'явилася реакція України на заяви Путіна про "санітарну зону"Ідея президента Росії Володимира Путіна про створення "санітарної зони" на території України є очевидною ознакою того, що Москва планує ескалацію війни на сусідній Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Зазначається, що Путін порушив питання можливості створення "санітарної зони" під час своєї промови після перемоги на переобранні в неділю. Кремль заявив, що цей крок буде "єдиним способом захистити Росію від нападів України".

Радник голови ОП упевнений, що все це є прямим свідченням того, що Росія не готова жити в сучасних суспільно-політичних відносинах з урахуванням абсолютних суверенних прав інших країн.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 березня 2024, 18:13

Це означає, що всю Україну ніхто і не збирається окуповувати. Не кажучи: піти далі на НАТО. Ще одна велика лякалка корумпованих кошерних нацистів, на який вони заробляли і, прикриваючись якою узурпували владу - розвінчана. Приклад "санітарних" зон - це приклад терористичного Ізраїлю. Хтось ще сумнівається у юдейських коріннях кризи в Україні? З нацпам'яттю майбутнє тільки у комплекті з: санітарними зонами руїнами розкраданням корупцією! Зе *****, ла-ла-ла!


Новини