Головна Новини Світ Росія У Держдумі звинуватили Казахстан у «дерусифікації». Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі звинуватили Казахстан у «дерусифікації». Про що мова

Депутат російської Держдуми Михайло Делягін накинувся на Казахстан зі звинуваченнями у тому, що він проводить політику «дерусифікації» та займається саботажем. Так він відреагував на зростання строків платежів із РФ

8 квітня 2024, 13:53
Поділіться публікацією:

Михайло Делягін розлютився тим, що терміни платежів з РФ у Казахстані зросли і можуть становити кілька тижнів. У Казахстані наголосили, що таким чином банки країни хочуть уникнути вторинних санкцій. Проте Делягін заявив, що такими діями Казахстан продемонстрував своє "справжнє ставлення" до Росії.

У Держдумі звинуватили Казахстан у «дерусифікації». Про що мова

Михайло Делягін

"Уповільнення обробки переказів на два-три тижні – це вже, насправді, саботаж. Тому що для бізнесу такі затримки у переказах можуть бути фатальними. Це позиція не казахстанських банків, а керівництва Казахстану"
, – заявив депутат країни-агресора.

За його словами, Казахстан зробив крок щодо "дерусифікації". Він вважає, що це вплине на відносини двох держав.

"Це важливий крок у політиці дерусифікації Казахстану"
, — заявив депутат Держдуми.

При цьому він заявив, що нібито від дій казахської влади постраждає бізнес цієї країни.

Нагадаємо, раніше депутат Держдуми генерал-лейтенант Андрій Гурульов припустив , що безпілотники, які вразили НПЗ та завод із виробництва "шахедів" у Татарстані, могли бути запущені з території Казахстану. При цьому він наголосив, що місто Єлабуга, на території якого були атаковані російські підприємства, знаходяться всього за 500 км від кордону з Казахстаном, а ось до українського кордону відстань становить близько 1500 км.

Крім цього, в мережі з'явився запис розмови Гурульова, в якому він каже, що Казахстан стане наступною ціллю Росії після України. Більше того, за його словами, нібито підготовка нападу вже ведеться і рішення з цього приводу ухвалено. Він зазначив, що казахи надивилися на Україну і думають, що вони стануть наступними, і додав, що вони будуть наступними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини