Головна Новини Світ Росія У Франції промову Путіна назвали «сумішчю відсталих та параноїдальних ідей»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції промову Путіна назвали «сумішчю відсталих та параноїдальних ідей»

Водночас чиновник, який попросив не називати його імені, сказав, що також не виключаються подальші "воєнні дії" РФ

23 лютого 2022, 02:21
Поділіться публікацією:

У Франції назвали звернення Путіна до нації щодо України "параноїдальним", звинувативши його у порушенні обіцянок, даних Емманюелю Макрону, і готуються запровадити "цілеспрямовані" санкції. Про це повідомляє французький телеканал France 24. Міністр фінансів Франції Бруно Ле Мер відзначив запровадження відповідних та цілеспрямованих санкцій проти РФ спільно з європейськими партнерами.

У Франції промову Путіна назвали «сумішчю відсталих та параноїдальних ідей»

Путін - фото з відкритих джерел

У свою чергу, представник Президента назвав промову Путіна, в якій він визнав "незалежними" окуповані Росією райони Донбасу, — сумішшю "відсталих і параноїдальних ідей". Він також додав, що російський лідер "не виконав обіцянок, які дав" Макрону.

Водночас чиновник, який попросив не називати його імені, сказав, що також не виключаються подальші "воєнні дії" РФ. Водночас додав, що ЄС готує перелік російських юридичних та фізичних осіб, які мають бути піддані санкціям як пропорційна відповідь на агресивні дії РФ. У попередній заяві Макрон засудив крок Путіна та закликав до цілеспрямованих європейських санкцій проти Росії.

Нагадаємо, у Донецькому регіоні, у містечку Щастя, яке потрапило під обстріл окупаційних військ, його жителі передають главі Росії свої слова прокльонів. Про це 22 лютого інформує в Telegram один із військових журналістів Андрій Цаплієнко. Представник медіа оприлюднив відеоролик із донецького містечка, де російські терористи обстрілюють із артилерійських установок житлові будинки мешканців. Городяни через загрозу життю, що несуть обстріли, мають ховатися у підвалах. Їх напевно евакуюватимуть, якщо становище й надалі загострюватиметься. Ще один представник ЗМІ Єгор Логінов, який перебуває у місті Щастя, зафіксував, що тут відбувається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини