Головна Новини Світ Росія У ФСБ РФ заявили, що планують «дотягнутися» до організатора теракту в «Крокусі»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ФСБ РФ заявили, що планують «дотягнутися» до організатора теракту в «Крокусі»

Директор ФСБ Росії Олександр Бортніков заявив, що у його відомстві «практично здогадуються», хто був основним організатором теракту у «Крокусі». Також, за його словами, він зараз перебуває за кордоном

7 травня 2024, 15:15
Поділіться публікацією:

Як заявив Олександр Бортніков, у ФСБ "практично здогадуються", хто був основним організатором теракту у "Крокус Сіті Холі".

У ФСБ РФ заявили, що планують «дотягнутися» до організатора теракту в «Крокусі»

Олександр Бортніков

"Є основний організатор, який сидить за кордоном",
— заявив глава російського ФСБ.

При цьому Бортніков відмовився надавати детальнішу інформацію, пославшись на таємницю слідства. Також, за його словами, у цьому питанні потрібна "секретність", щоб вся проведена робота "мала результат".

"Нам необхідно робити все для того, щоб якимось чином до нього дотягнутися",
— заявив глава терористичного ФСБ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що теракт у "Крокус Сіті Холі" стався 22 березня. За версією російських слідчих, перед виступом гурту "Пікнік" четверо чоловіків, озброєних автоматами, відкрили вогонь по відвідувачах, а згодом продовжили напад усередині концертного майданчика.

При цьому в терористичній Росії намагаються пов'язати теракт з Україною та звинуватити її у тому, що сталося. Зокрема, з'являлися дані про те, що виконавці теракту нібито хотіли втекли до України, де їх мали зустрічати як "героїв". Потім почали говорити, що нібито ці виконавці їхали до Києва, щоби там отримати винагороду за теракт. Також у РФ намагалися прив'язати до злочину голову СБУ Василя Малюка, якого там щиро ненавидять через те, що саме спецслужби методично знищують російські НПЗ. Дійшло до того, що Малюка в Росії навіть оголосили у розшук.

До речі, Василь Малюк розповів про феєричний провал ФСБ в Україні. Зокрема, російські спецслужби планували організувати теракт в Україні якраз на Великдень та вбити при цьому голову ГУР Міноборони Кирила Буданова. За задумом, це мав бути подарунок Путіну на його інавгурацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини