Головна Новини Світ Росія У ГУР розповіли, як у РФ зміниться режим
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, як у РФ зміниться режим

В українській розвідці вважають, що путінський режим приречений на повалення

9 лютого 2023, 10:54
Поділіться публікацією:

У Росії зміниться режим унаслідок бунту населення. І це буде саме бунт, а не свідомий протест, оскільки країна-агресор не має громадянського суспільства. Як передає "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У ГУР розповіли, як у РФ зміниться режим

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Всі сценарії (Ред. – президента Росії Володимира Путіна) лягають на підготовлений ґрунт. Це народ, який сотні років жив у рабстві, там інституційно немає ні демократичних практик, ні досвіду опору", — зазначив Юсов.

Він зазначив, що на якомусь етапі в РФ ціни на нафту дозволили прогодувати населення, для багатьох цього виявилося достатньо, а решту видавили з країни або посадили до в'язниць.                                                                                                                                                                 

"Але бунт все одно буде. Це питання часу... Якби це було громадянське суспільство, то це був би не бунт, а осмислений протест, яким був в Україні Майдан — з цінностями, з конкретними вимогами та розумінням для чого. Оскільки суспільства там немає , це буде не протест, а бунт, який зрештою так чи інакше закінчиться зміною режиму та переформатуванням у самій Російській Федерації", — прогнозує Андрій Юсов.

Нагадаємо, раніше голова ГУР МО Кирило Буданов не виключив, що після війни Росія може розвалитися на кілька суб'єктів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як Кремль готує великий наступ на Україну — що варто чекати в найближчому майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини