Головна Новини Світ Росія У Кремлі чекають пропозицій щодо зустрічі Зеленського й Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі чекають пропозицій щодо зустрічі Зеленського й Путіна

За словами Пєскова, підготовчі роботи переговорів здійснюються по каналу Єрмак - Козак

30 квітня 2021, 16:02
Поділіться публікацією:

За словами прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова, в Кремлі все ще чекають від української влади конкретних пропозицій стосовно зустрічі лідерів двох країн. Про це російський чиновник заявив під час прес-конференції, пише "24 канал", посилаючись на ТААС.

У Кремлі чекають пропозицій щодо зустрічі Зеленського й Путіна

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Відповідаючи на питання про те, як у Кремлі ставляться до можливого посередництва Ватикану в переговорах Зеленського з Путіним, Пєсков зазначив, що поки не може "поділитися жодною конкретикою".

"Поки немає ні порядку денного, нічого. Можливо, дійсно, президент Зеленський приймає особисто рішення, швидко їх формулює, але все-таки у нас є певна процедура, певний процес формування позицій з основних поточних питань, і, звичайно, відразу цей процес пройти дуже складно", — сказав Пєсков.

За словами російського чиновника, під час підготовки переговорів прийнято, що сторони заздалегідь обмінюються ідеями, формулюють позиції.

Спікер Кремля також зазначив, що російська сторона очікує взаємодії між заступником керівника адміністрації Путіна Дмитром Козаком та головою Офісу президента Андрієм Єрмаком.

"Зеленський говорив, що віддасть офісу доручення зв'язатися з адміністрацією президента Росії. Цей зв'язок здійснюється каналами Єрмак — Козак", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, що розмови про ймовірне проведення президентських переговорів по Донбасу на території Ватикану дійшли і до Святого Престолу. Представники Папи Римського заявили про готовність підтримати будь-яку зустріч, яка прискорить воцаріння світу на сході України. За словами дипломата Ватикану, кардинала Леонардо Сандрі, Престол може організувати посередництво між українським президентом Володимиром Зеленським та його колегою з РФ Володимиром Путіним. При цьому у Папи відзначають, що не отримували ніякої інформації про те, що, ймовірно, готується зустріч.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

МИХО

30 квітня 2021, 15:24

ВСЕ ЕЩЕ????? ЖДУТ?????И ТАК УЖЕ ТРЕТИЙ ДЕНЬ БЕЗ МЫЛА В ЖОПУ ...СПЕРВА ПОСЛАЛИ КЛОУНА ПОТОМ ДАЛИ ПАУЗУ ПОТОМ ТИПА НАС НЕ ИНТЕРЕСУЕТ ПОТОМ ИНТЕРЕСУЕТ НО НЕ ОЧЕНЬ ТЕПЕРЬ ЖДУТ А ЗАВТРА БУДУТ ПРОСИТЬ ...КОРОЧЕ ЦИРК КЛОУН И ЕГО РАЗВОД ПО ПОЛНОЙ ...ДУРАЧЕК НАСТОЛЬКО ОГРАНИЧЕН ЧТО БУДЕТ СЧИТАТЬ ЧТО ПОБЕДИЛ ФУЙЛА.... А ЕГО ТУПО РАЗВОДЯТ КАК ЛОШАРУ...БОЖЕ ХРАНИ УКРАИНУ!!!


Новини