Головна Новини Світ Росія У Кремлі цинічно відреагували на отруєння дружини Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі цинічно відреагували на отруєння дружини Буданова

Україна офіційно не заявляла про причетність Росії до замаху на Буданову

29 листопада 2023, 17:50
Поділіться публікацією:

У Путіна не змогли не відреагувати на отруєння дружини Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова Маріанни Буданової. Зокрема речник російського президента Пєсков заявив, що Росія не причетна до замаху на дружину головного розвідника України.

У Кремлі цинічно відреагували на отруєння дружини Буданова

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

 Варто зазначити, що Україна офіційно не звинувачувала Росію у причетності до отруєння Маріанни Буданової.

"Україна у всьому звинувачує Росію, на мою думку, навіть у своєму існуванні Україна звинувачує Росію. Це звичне звинувачення", — цинічно заявив Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про отруєння дружини Кирила БудановаМаріанна Буданова – дружина керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова – була госпіталізована із симптомами отруєння важкими металами. Першими ці відомості у вівторок, 28 листопада, опублікували кілька ЗМІ з посиланням на анонімні джерела у ГУР.

Пізніше ці відомості підтвердив представник ГУР Андрій Юсов. Як він зазначив, важких наслідків отруєння вдалося уникнути, оскільки отруєння було вчасно помічено. Зараз її лікування практично вже закінчується, але деякий час вона ще перебуватиме на спостереженні у лікарів. Сам Кирило Буданов не постраждав.

Як розповів екс-керівник Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк, в аналізах Буданової було виявлено токсичні речовини. За його даними, ознаки отруєння спостерігалися також у кількох високопосадовців відомства Буданова.

За даними DW, Маріанна Буданова народилася у селі Ставищі Київської області. За фахом вона психолог. Цього року Буданової виповнилося 30 років, і десять із них вона одружена з нинішнім головою ГУР Міноборони України Кирилом Будановим. В інтерв'ю журналу Elle, що вийшов у жовтні 2022 року, вона розповідала, що познайомилася з Будановим незадовго до Євромайдану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини