Головна Новини Світ Росія У Кремлі цинічно відреагували на удар по житловому будинку у Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі цинічно відреагували на удар по житловому будинку у Дніпрі

Трагедія у Дніпрі сталася 14 січня. Під час масованої атаки РФ

16 січня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

Речник президента Росії Дмитро Пєсков цинічно прокоментував страшну криваву трагедію у Дніпрі — ракетний удар росіян 14 січня. Він заявив, що  "російські війська не обстрілюють" соціальну інфраструктуру України. Відповідну заяву Пєсков зробив для російських ЗМІ.

У Кремлі цинічно відреагували на удар по житловому будинку у Дніпрі

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Російські військові не завдають ударів по житлових будинках та соціальній інфраструктурі України", — сказав представник речник Путіна.

Цинічна відмовка росіян — це не перший випадок, коли у Путіна заперечують свої військові злочини на території України. Російські окупанти продовжують заявляти, що не мають відношення до знищення, обстрілів українських міст, звірств, які вони робили та продовжують робити на захоплених територіях України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що говорить реакція росіян на трагедію у Дніпрі. Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 15 січня серед іншого звернувся до росіян, які не змогли засудити ракетний удар ЗС РФ по багатоповерхівці в Дніпрі, жертвами якого стали десятки людей. Він підкреслив, що їхнє боягузливе мовчання, спроба перечекати те, що відбувається, закінчиться тим, що якось ці ж терористи прийдуть за ними самими. Політтехнолог Борис Тізенгаузен вважає одним із незворотних процесів, що відбуваються в РФ, – масовий від'їзд працездатних росіян після оголошення мобілізації. До того ж, продовжує він, найближче оточення Путіна, до якого входить десяток олігархічних кланів, суттєво бідніє через санкції, зокрема персональні. І назріває певне невдоволення вже в елітах. Для нас, наголошує він, це позитивні сигнали. Але при цьому політтехнолог закликає не сподіватися, що подібні тертя призведуть до швидкого краху путінської системи. Та, на думку Бориса Тізенгаузена, воліє закрити РФ зсередини, аби зберегти владу. Відповідно – Північна Корея – не таке вже далеке майбутнє для Росії, констатує експерт.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини