Головна Новини Світ Росія У Кремлі дали остаточну відповідь – чи Путін поїде на саміт G20 до Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі дали остаточну відповідь – чи Путін поїде на саміт G20 до Індії

Володимир Путін не ризикуватиме і відмовиться від відвідування саміту G20 в Індії

25 серпня 2023, 13:37
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін не планує поїздки на саміт G20 до Індії, який відбудеться у вересні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у коментарі російським пропагандистським ЗМІ.                       

У Кремлі дали остаточну відповідь – чи Путін поїде на саміт G20 до Індії

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Начебто головною причиною, чому російський диктатор має намір пропустити саміт Великої двадцятки Пєсков назвав важливість для Путіна залишатися в Росії, адже продовжує "спеціальна військова операція" в Україні і головна увага має бути прикута до неї.                                               

Зазначимо, російський президент Володимир Путін , який побоявся через виданий Міжнародним кримінальним судом (МКС) ордера на його арешт відвідати саміт БРІКС до ПАР, схоже, не поїде і до Туреччини, де наприкінці літа намічалася його зустріч із місцевим лідером Реджепом Ердоганом. ЗМІ вірогідним місцем першої появи Путіна поза окупованими росіянами територіями (Білорусь, частина України, де міг бути і двійник) після березневого рішення МКС, називалася саме Індія, де 9-10 вересня відбудеться зустріч глав держав у форматі G20. Чи ризикне Путін нарешті "вибратися з бункера" і відвідати якусь цивілізовану країну? Як позначається на його реноме й міжнародна ізоляція – і страх побувати десь, де його можуть заарештувати, а то й пригорнути? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у що може перерости БРІКС – чи проглядаються вже перспективи формування сильного антизахідного блоку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини