Головна Новини Світ Росія У Кремлі готуються до нового заколоту: чого боїться Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі готуються до нового заколоту: чого боїться Путін

Російське керівництво було налякане бунтом найманців

29 серпня 2023, 13:55
Поділіться публікацією:

У Росії може статися новий заколот, цілком схожий на бунт очільника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Тож Кремль вже почав готуватися, адже цілком не виключає можливості нового перевороту. Про це повідомляє The Moscow Times

У Кремлі готуються до нового заколоту: чого боїться Путін

У Росії готуються до заколоту (фото з відкритих джерел)

У публікації журналісти, посилаючись на свої джерела, пишуть, що спецслужби вже працюють, щоб уникнути повторення цієї ситуації.

Також повідомляється, що російський президент Володимир Путін, отримав незабутні враження, коли побачив, що танки наблизилися на 200 кілометрів до столиці Росії. Тож вчинок Пригожина розцінили не тільки як виклик військовому керівництву, але й порушення особистого наказу Путіна. Тож назвали загрозою кремлівському режиму.

А після смерті Пригожина Путін поставив вимогу, щоб усі члени ПВК "Вагнер" присягнути на вірність перед прапором і поклялися захищати "конституційний лад".

Але експерти наголошують, що у Пригожин був запасний план. Тож він лишив після себе значні ресурси, а саме потужні підрозділи з бойовим досвідом на війні в Україні, Африці, на Близькому Сході, величезну кількість телеграм-каналів, політтехнологів. Саме тому організація Пригожина є небезпечною для Кремля. Відтак, Путін збирається її розформувати.

 "Багато членів "Вагнера" вважають, що за (загибеллю Пригожина) може стояти влада. І влада не може ігнорувати такі ризики", — каже аналітик International Crisis Group Олег Ігнатов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кого вб'ють після ПригожинаГість пропагандистського шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим" Ігор Марков заявив, що російський генерал Сергій Суровікін стане наступною жертвою після Пригожина. Відповідний уривок опублікував радник МВС України Антон Геращенко у Twitter. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини