Головна Новини Світ Росія У Кремлі хочуть нажитися на тих, хто втік з країни: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі хочуть нажитися на тих, хто втік з країни: що відомо

У Росії вже придумали, як нажитися на тих, хто покинув країну

25 грудня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

У  РФ  мають наміри, як збільшити доходи  за рахунок тих громадян, які  залишили батьківщину. Держдума планує збільшити податки для такої категорії громадян. Про це йдеться на Telegram-каналі  очільника російської Державної думи  В'ячеслава Володіна.

У Кремлі хочуть нажитися на тих, хто втік з країни: що відомо

В'ячеслав Володін (фото з відкритих джерел)

"Є ті, хто вважає, що необхідно давати преференції та пільги тим, хто покидає нашу країну, щоб вони повернулися назад. Це не правильно. Цілком зрозуміло, чому вони втекли", — пише високопосадовець.

Голова Держдуми стверджує, що  нібито ті, "які усвідомили, що зробили помилку" вже повернулись  назад  на батьківщину.

"Решта має розуміти: переважна частина суспільства не підтримує їх вчинок — вважає, що вони зрадили свою країну, рідних та близьких. Правильно преференції для тих, хто залишив Російську Федерацію, скасувати і ввести для них підвищену ставку оподаткування. Працюємо над відповідними змінами до законодавства", — завершив очільник Державної думи РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, які страхи змусили Путіна напасти на Україну. Професор історії міжнародних відносин Кембриджського університету Брендан Сіммс вважає, що Путін має страхи, які створили умови для російської агресії. Ірландський історик Брендан Сіммс є троюрідним племінником Брайана Гулда-Вершойла, члена Комуністичної партії Ірландії, який став радянським шпигуном і загинув у радянському ГУЛАГу в 1942 році. Професор історії розповів про страхи, які керують Путіним. За словами Сіммса президент Росії боїться дій Заходу та самої ідеї цього світу, адже вона протистоїть ідеї "русского мира".

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vv_volodin/588
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

uuuu

25 грудня 2022, 18:35

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини