Головна Новини Світ Росія У Кремлі критично відреагували на рішення Чехії: Пєсков пригрозив заходами у відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі критично відреагували на рішення Чехії: Пєсков пригрозив заходами у відповідь

З'явилась реакція Кремля на рішення Чехії щодо блокування активів Росії в країні. Пєсков говорить про абсолютне здивування від дії чеського уряду.

16 листопада 2023, 16:15 comments1222
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитро Пєсков відреагував на рішення Чехії заморозити усі російські державні активи в країні. Пєсков заявив, що рішення було протизаконним та пригрозив дзеркальною відповіддю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі критично відреагували на рішення Чехії: Пєсков пригрозив заходами у відповідь

Речник Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Уряд Чехії 15 листопада оголосив, що було схвалено заморожування усіх активів РФ на території Чехії. За словами очільника МЗС Чехії Яна Ліпавського, тепер діяльність, яку Кремль використовував для вбивств українців закінчено.

У Росії відреагували на рішення Чехії звинуваченнями, погрозами та назвали позицію чеського уряду "антиросійською".

"Глибоко антиросійська позиція чеської влади, звичайно, викликає абсолютне здивування, ми категорично відкидаємо таку позицію, не приймаємо її", — сказав речник Кремля Дмитро Пєсков.

Крім того, Пєсков заявив про пошук дзеркальних заходів для блокування чеських активів на території Росії.

"Треба проаналізувати, що тут є у чехів. Зрозуміло, у разі формалізації недружніх кроків відповідь буде дано", — пригрозив Дмитро Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що представник адміністрації президента РФ Дмитро Пєсков вкотре поширив російську пропаганду. Речник Кремля спробував розповісти про "концептуальну правду" щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що українці, які отримали захист у Чехії, почали масово виїжджати з цієї європейської країни. За даними очільника МВС Віта Ракушана з Чехії виїхало близько 200 тис. осіб від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.interfax.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини