У Кремлі назвали дві нові цинічні умови "миру" з Україною

Посол РФ у Британії заявив, що вони готові до "миру" з Україною, проте на своїх умовах

Російський посол у Великій Британії Андрій Келін називає дві цинічні умови "миру" з нашою країною. Він сказав, що Україна "не повинна загрожувати РФ", а окупантів "не дискримінували".

Під час інтерв’ю російського дипломата представникам ВВС він наголосив, Росія, мовляв, є готовою до "миру" з Україною, але має свої умови. Головна умова, щоб Україна буцімто "ніколи не загрожувала Росії". При цьому, посол називає ще одну цинічну умову – йдеться, аби загарбників з РФ, мовляв, "не дискримінували" країни світу.

"Для нас важливі дві речі. Щоб Україна не становила загрози для Росії – це перше. І друге – щоб до росіян і українців ставилися як до решти країн світу. Як до французів ставляться в Бельгії або до італійців чи німців у Швейцарії, а не по-особливому. Ми не можемо терпіти дискримінацію. Це грубе порушення декларації прав людини і всіх інших документів", - підсумував посол РФ в Британії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна заявили про загрозу для Росії та "війну на всіх напрямках". Речник російського президента Дмитро Пєсков зробив нову заяву про війну в Україні. За його словами, "колективний Захід" веде війну проти Росії "на всіх фронтах". Але попри все, цілі "спецоперації" в Україні "не змінювалися і будуть виконані". Окрім цього він заявив, що Кремль й далі буде робити все, аби зберегти свої інтереси у цій війні.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі відповіли, чи готовий Путін розмовляти із Шольцем. Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання, чи Путін готовий спілкуватися з канцлером Німеччини Олафом Шольцем відповів, що розмовляти треба, президент РФ відкритий для діалогу з метою захисту інтересів Росії.