Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, чи готовий Путін розмовляти із Шольцем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи готовий Путін розмовляти із Шольцем

Дмитро Пєсков не виключає телефонної розмови Путіна та Шольця

26 травня 2023, 15:40
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання, чи Путін готовий спілкуватися з канцлером Німеччини Олафом Шольцем відповів, що розмовляти треба, президент РФ відкритий для діалогу з метою захисту інтересів Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Пєскова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Кремлі відповіли, чи готовий Путін розмовляти із Шольцем

Володимир Путін та Олаф Шольц. Фото: із відкритих джерел

Варто зазначити, що канцлер Німеччини Олаф Шольц в одному з недавніх своїх інтерв'ю заявив, що з президентом Росії Володимиром Путіним все ще можна вести діалог. Принаймні, він знову хоче відновити телефонні розмови з господарем Кремля. З минулого року німецький лідер припинив переговори з Путіним, оскільки від цих переговорів не було позитивного результату.

На уточнююче запитання, коли саме він хотів би зателефонувати Путіну, канцлер відповів, що зателефонувати можна буде, коли настане час. При цьому він нагадав, що Німеччина є твердою у своїй позиції – Росія має вивести всі свої війська з території України. Інших форматів завершення війни в Україні Берлін не бачить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після знищення невідомими російських вертольотів та літаків у Брянській області країна-агресор обрушила на Україну чергові удари ракетами та дронами. Повітряні сили ЗСУ зуміли знищити 25 БпЛА та 3 крилаті ракети. Проте є "прильоти" Тернопільщиною, Харковом. Тим часом навіть із Німеччини звучать заклики дозволити Україні застосовувати західне озброєння для ударів по Росії. Експерти проаналізували те, що відбувається для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Бахмут стає пасткою для росіян – чи всі завдання виконало місто-фортеця. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/203771
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини