Головна Новини Світ Росія У Путіна заявили про загрозу для Росії та "війну на всіх напрямках"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявили про загрозу для Росії та "війну на всіх напрямках"

Пєсков знову намагався виправдати криваву війну Росії проти України

28 травня 2023, 19:26 comments4762
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков зробив нову заяву про війну в Україні. За його словами, "колективний Захід" веде війну проти Росії "на всіх фронтах". Але попри все, цілі "спецоперації" в Україні "не змінювалися і будуть виконані".  Про це він заявив одному з російських журналістів.

У Путіна заявили про загрозу для Росії та "війну на всіх напрямках"

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Йде війна проти нас на всіх напрямках. Будь-то економіка, чи державні відносини, чи відносини власності тощо", – заявив Пєсков.

Окрім цього він заявив, що Кремль й далі буде робити все, аби зберегти свої інтереси у цій війні

 "Ми повинні робити те, що нам вигідно, те, що найкраще відповідає нашим інтересам… Конфлікт має власну мету. Ми маємо заявлені президентом цілі – вони не змінювалися. Ці цілі мають бути виконані", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про несподіване зізнання Путіна. 23 травня у Кремлі пройшла церемонія нагородження осіб, які вислуговуються перед режимом Путіна. Російський президент особисто був присутній на зібранні та вручав нагороди. Під час промови Путін вказав, що "Росія переживає нелегкі часи". Під час урочистого заходу російський диктатор вручав нагороди за "визначні досягнення" в кількох галузях, зокрема культурі, освіті та космонавтиці. Під час виступу Володимир Путін підсумував останні місяці Росії.

Далі Путін почав повторювати наративи російської пропаганди, вказавши, що наразі РФ нібито перебуває в особливих умовах консолідації населення та має бажання створити покращення для економіки, виробництва та виховання. Попри заяви про консолідацію серед населення Російської Федерації, деякі представники Росії оголосили створення "Альянсу корінних народів" та вимагають проведення референдуму щодо виходу зі складу РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини