Головна Новини Світ Росія У Кремлі назвали причину концентрації військової техніки біля українського кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі назвали причину концентрації військової техніки біля українського кордону

За словами Пєскова, це питання «не повинно нікого турбувати»

1 квітня 2021, 15:58 comments1097
Поділіться публікацією:

Українське суспільство вже не перший день стурбоване збільшенням кількості військовослужбовців поблизу українського кордону на сході країни. Днями також у Мережі з'явилося відео колони військових машин і танків, яка направляється до анексованого РФ Криму. Сьогодні, 1 квітня, у Кремлі нарешті відреагували на цю тему, повідомляє видання "Крим.Реаліі".

У Кремлі назвали причину концентрації військової техніки біля українського кордону

Росія пояснила наявність танків на кордоні з Україною. Фото із відкритих джерел

За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, те, що російські війська переміщаються "у межах території своєї країни", не має нікого хвилювати. У подібних перегрупуваннях різної техніки для ведення бою політик не бачить нічого крамольного.

Також Пєсков зазначив, що Російська Федерація, у свою чергу, стурбована підвищеною активністю країн-учасниць Північноатлантичного альянсу і "інших об'єднань". Саме тому армія країни, на думку урядовця, знаходиться "напоготові", щоб мати можливість захистити власну територію.

Також у промові Дмитра Пєскова було згадано те, що подібні пересування російської армії на нинішній момент ні для кого не становлять загрози.

До слова, кілька днів тому Пєсков, залишаючи без уваги, що саме через обстріли з російської сторони ситуація в регіоні загострилася, сказав, що Україна винна в ескалації конфлікту на лінії розмежування. Варто відзначити, що керівник української делегації в ТКГ з питань Донбасу Леонід Кравчук уже відреагував на цю заяву, назвавши її не інакше, як "примхою".

Раніше "Коментарі" повідомляли, який прогноз щодо відносин України і Росії на найближче десятиліття зробив радник української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Також на порталі вдасться дізнатися, коли українська сторона на "Мінських переговорах" збирається в черговий раз запропонувати перемир'я на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ivasenko

1 квітня 2021, 16:59

А що Джавелінів є недостатньо, тоді що робить ця влада????

Архангел

1 квітня 2021, 15:07

Путин и его банда горите в аду!!! Что бы вас истребили всех!!!


Новини