Головна Новини Світ Росія У Кремлі озвучили свої плани щодо всієї території України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі озвучили свої плани щодо всієї території України

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що керівництво РФ "підтримує настрій на те, що потрібно загалом звільняти Україну"

28 липня 2022, 15:20 comments3004
Поділіться публікацією:

В адміністрації президента РФ підтвердили намір окупувати всю територію України, заявивши, що країну "треба загалом звільняти". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова передає російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Кремлі озвучили свої плани щодо всієї території України

Дмитро Песков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков зазначив, що Путін та його оточення ніяк не може позбутися думки, що в Україні досі продовжують переважати неонацистські настрої. Тому Кремль продовжує дотримуватися плану з окупації всієї України, після чого нібито країна позбавиться "неонацизму".

"У Кремлі підтримують настрій на те, що треба загалом звільняти Україну від усіляких проявів неонацистських настроїв...", – заявив рупор Кремля.

За словами Пєскова, під час так званої "військової спецоперації" в Україні вже вживаються заходи, які дозволять захистити громадян ЛДНР.

"І необхідно вжити заходів, які власне й вживаються у руслі спеціальної військової операції, щоб захистити людей у "ЛНР" та "ДНР", — додав Пєсков.

Такий коментар Дмитро Пєсков зробив, відреагувавши на заяву, що прозвучала з вуст ватажка бойовиків "ДНР" Пушиліна, про необхідність "звільнити всі міста України". Також Пєсков назвав фейком публікацію про американські дані про втрати російської армії у війні проти України: "У наш час навіть найсолідніші газети не гребують поширенням усіляких фейків".

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: перед яким вибором опинився Захід — чому почалися розмови про "втому".

Також видання "Коментарі" повідомляло — є лише один варіант: коли чекати на перемир'я України та Росії – у чому загроза кримського сценарію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/172497
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktor

28 липня 2022, 19:40

а задній міст у московії не відірве від потуги.


Новини