Головна Новини Світ Росія У Кремлі озвучили свою позицію, чому переговори по закінченню війни в Україні припинилися
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі озвучили свою позицію, чому переговори по закінченню війни в Україні припинилися

Москва визнала, що переговори з Україною про припинення війни припинено

18 травня 2022, 14:52 comments1209
Поділіться публікацією:

Переговорний процес між Україною та Росією припинився, бо Київ припинив виявляти бажання продовжувати діалог. Таку позицію Москви озвучив речник президента РФ Дмитро Пєсков, пише видання "РИА Новости".

У Кремлі озвучили свою позицію, чому переговори по закінченню війни в Україні припинилися

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Без приведення будь-яких фактів та причин Дмитро Пєсков зазначив, що у Москві побачили повну відсутність бажання брати участь у переговорах з боку Києва.                                                                                                                  

Журналісти попросили прокоментувати Пєскова ймовірність того, що здача в полон захисників Маріуполя, які перебували на "Азовсталі", зможе розблокувати переговорний процес, що застопорився. Прес-секретар Путіна назвав таку ймовірність надто низькою. Рупор Кремля додав, що "ці процеси навряд чи взаємопов'язані".

Зазначимо, раніше з'явилася заява МЗС України, в якій було зазначено, що переговори між Києвом та Москвою фактично зупинилися через небажання їх продовжувати саме Україною.

У свою чергу радник голови ОП Михайло Подоляк підтвердив інформацію про те, що переговори справді припинено, але при цьому він навів кілька причин, які пояснюють таку ситуацію. Головна причина – небажання Москви визнавати реальність та стан речей, а також ті злочини російської армії, про які вже дізнався весь світ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рашисти випустили на Дніпро дві ракети, одну збила ППО – уламки полетіли на людей.

Також видання "Коментарі" повідомляло – "план Маршалла" вже готовий для України: експерти розповіли, як Європейський Союз зібрався відновлювати Україну. Без жорстких вимог для Києва, звісно, не обійшлося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини