Головна Новини Світ Росія У Кремлі погрозили Польщі після заяв міністра Сікорського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі погрозили Польщі після заяв міністра Сікорського

У Росії натякнули на нові ракети над Польщею

3 січня 2024, 21:10 comments1493
Поділіться публікацією:

Представниця  російського МЗС Марія Захарова  прокоментувала  заяву  міністра закордонних справ Польщі стосовно того, що Україні потрібно більше озброєння на тлі російських  масованих атак. Вона  припустила, що далекобійні ракети можуть залетіти на польську  територію.

У Кремлі погрозили Польщі після заяв міністра Сікорського

Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

Про це вона  висловилась  у своєму Telegram-каналі. Ще Захарова стверджує, що польський  посадовець не  висловлює свої ідеї, а має тільки американські.

Представниця МЗС Росії  зацікавилась, чи повинні далекобійні ракети, які  представники Заходу  хочуть  дати Україні, мати радіус дії, який  дозволить  долетіти до польських  кордонів. Ще росіянка  звинувачує польського міністра Радослава Сікорського, що він нібито діє, не думаючи про наслідки для своєї країни.

"Міністр закордонних справ Сікорський за відсутності свіжих думок закликав західних союзників посилити санкції проти Росії та поставити Києву ракети далекого радіусу дії... Мало їм було того, що вже прилітало з території України? Як кажуть, новорічні бажання мають збуватися. Розумію, що видатних ідей у Сікорського немає, тільки американські. Але не настільки, щоб проти власної країни діяти. Хоча велике питання, яку країну він вважає своєю", — зазначила Марія Захарова.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський відреагував на масові російські ракетні атаки по Україні та закликав посилити тиск на Москву.

Радослав Сікорський у своєму повідомленні заявив про необхідність рішуче реагувати на російську агресію та відповідати на дії Путіна так, щоб російському президенту було зрозуміло.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини