Головна Новини Світ Росія У Кремлі повідомили, чи будуть проводити парад 9 травня на Червоній площі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі повідомили, чи будуть проводити парад 9 травня на Червоній площі

Росія планує проводити парад на Червоній площі з нагоди "Дня перемоги".

10 квітня 2023, 13:21 comments6322
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська Федерація кожного року проводить масштабні паради в Москві та інших регіонах країни на честь "Дня перемоги". Цього року кілька міст у РФ скасували святкові заходи, а в Кремля відповіли чи планується парад на Червоній площі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Кореспондент".

У Кремлі повідомили, чи будуть проводити парад 9 травня на Червоній площі

Парад на "День перемоги" в Росії. Фото з відкритих джерел

10 квітня губернатори кількох російських областей, що мають спільний кордон з Україною вирішили скасувати традиційні для Росії паради військової техніки у своїх містах 9 травня. Таку заяву оприлюднили губернатор Курської області Роман Старовойт і губернатор Бєлгородської області В'ячеслава Гладков. Російські політики зазначили, що таке рішення прийнято з міркувань безпеки.

У той же день речник Кремля Дмітрій Пєсков відповів, чи планує Росія проводити парад на 9 травня на Червоній площі у Москві.

"Готується і планується до проведення", — сказав Пєсков та додав, що рішення проводити військові паради у регіонах приймає місцева влада через міркування безпеки громадян.

Нагадаймо, що "День перемоги" в Україні офіційно не святкують з 2016 року. Замість цього дня було запроваджене нове державне свято День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Російський добровольчий корпус", який входить до Інтернаціонального легіону ТРО України зайшов у Брянську область. 

Також "Коментарі" писали про курйозний випадок, який стався поблизу українського кордону. Російська армія збила дрон, який належить ФСБ і тепер спецслужби вимагають відшкодувань за безпілотник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини