Головна Новини Світ Росія У Кремлі повідомили, що готові до діалогу із Вашингтоном. Нібито його запропонували у США
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі повідомили, що готові до діалогу із Вашингтоном. Нібито його запропонували у США

Росія відкрита до діалогу зі Сполученими Штатами, про це заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков. Але, за його словами, РФ готова обговорювати всі питання у комплексі, а не лише двосторонні

26 березня 2024, 13:18 comments3165
Поділіться публікацією:

Як заявив речник російського диктатора Дмитро Пєсков, Кремль готовий до діалогу з Білим домом, але є умова. За його словами, Росія готова до такого діалогу виключно на умовах обговорення актуальних питань у комплексі, а не тих, що зараз домінують на порядку денному.

У Кремлі повідомили, що готові до діалогу із Вашингтоном. Нібито його запропонували у США

Дмитро Пєсков

"Наш президент неодноразово повторював, що ми відкриті для діалогу, що ми вважаємо за необхідне обговорювати всі питання в комплексі. Не можна одні питання видерти із загального контексту, який домінує у наших двосторонніх відносинах зараз. Тому відкритість до діалогу та політична воля у нас є, але ми за комплексне обговорення всіх питань"
, — заявив Пєсков.

При цьому відомо, що раніше російський посол у Вашингтоні Анатолій Антонов повідомив, що нібито з'явилася домовленість із представниками адміністрації Сполучених Штатів щодо контактів із двосторонніх питань. За його словами, про діалог заявили з метою, щоб до кінця не зруйнувати стосунки. Нібито ініціатива у цьому питанні йде саме від американської влади.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що нібито деякі союзники Києва зацікавлені у тому, щоб заморозити війну в Україні. Буцімто це прийнятний варіант для Сполучених Штатів, які хочуть перед президентськими виборами зробити з Джо Байдена "миротворця", який зміг зупинити криваву війну в Україні.

У той же час відомо, що в РФ погоджуються на переговори щодо припинення бойових дій тільки з урахуванням "нових реалій на землі". Тобто у Кремлі хочуть, щоб Київ віддав Росії тимчасово окуповані території. Для України такі умови є неприйнятними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини