Головна Новини Світ Росія У Кремлі пояснили, чому оголосили Зеленського та Порошенка у розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі пояснили, чому оголосили Зеленського та Порошенка у розшук

Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував оголошення в розшук президента Володимира Зеленського та низки українських колишніх і чинних чиновників

6 травня 2024, 13:50 comments1230
Поділіться публікацією:

Як заявили речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, оголошення в розшук чинного президента Володимира Зеленського та його попередника Петра Порошенка є результатом роботи російських слідчих, а також відповідних служб РФ.

У Кремлі пояснили, чому оголосили Зеленського та Порошенка у розшук

Дмитро Пєсков

"Наші відповідні відомства роблять те, що мають робити, існує великий масив інформації, який наші слідчі збирають, — про злочини "київського режиму", про що йдеться, ось у рамках цього ведеться робота",
— заявив речник кремлівського диктатора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в терористичній Росії оголосили Володимира Зеленського, Петра Порошенка та низку колишніх українських чиновників у розшук. При цьому росЗМІ не вказували причин такого кроку.

Водночас, українські експерти зазначають, що у такий спосіб у Кремлі відреагували на слова міністра закордонних справ Дмитра Кулеби про те, що, можливо, між Україною та РФ відбудуться переговори. Аналітики вважають, що у такий нехитрий спосіб у Кремлі сигналізують, що ні про що з Києвом домовлятися не мають наміру. Також є думка, що всі ці кроки з оголошенням у розшук спрямовані виключно на внутрішню аудиторію, щоб їй якимось чином пояснити, що Росія була змушена розпочати "спеціальну військову операцію", оскільки у влади в Україні були і є "злочинці". 

Крім цього, у російській розвідці заявили, що Вашингтон нібито розглядає "зміщення" Володимира Зеленського у разі великих провалів на фронті. Нібито на його місце можуть поставити Петра Порошенка, Валерія Залужного, Віталія Кличка чи навіть Андрія Єрмака. При цьому Порошенко всі ці заяви вже назвали "імітацією бурхливої діяльності".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

6 травня 2024, 13:44

ЕЩЕ ОДНО ПОДТВЕРЖДЕНИЕ ЧТО ТАМ ОДНИ ДЕБИЛЫ И САДИСТЫ!!


Новини