Головна Новини Світ Росія Нова ядерна доктрина Росії: що означають погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова ядерна доктрина Росії: що означають погрози Путіна

Росія змінила ядерну доктрину - документ, який передбачає випадки, коли можна застосовувати ядерну зброю.

26 вересня 2024, 08:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін оголосив про зміну ядерної доктрини РФ та розширив випадки, коли Москва може застосувати ядерну зброю. Керівник Центру протидії дезінформації лейтенант Андрій Коваленко пояснює, чому Путін пішов на такий крок.

Нова ядерна доктрина Росії: що означають погрози Путіна

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Офіцер Андрій Коваленко вважає, що нова заява Путіна про зміну ядерної доктрини Росії – це черговий прояв страху Москви перед українськими атаками по території РФ, зокрема по стратегічних складах.

"Ядерний шантаж путіна — це страх перед українською зброєю, яка позбавляє рф стратегічних складів озброєнь, завдає шкоди можливостям путіна продовжувати терор. Це страшилка від страху. Нічого більше", — говорить Коваленко.

Очільник Центру протидії дезінформації вказує, що перед зміною ядерної доктрини РФ, російська армія проводила невдалий запуск ракети "Сармат".

"Цим подіям з оновленням ядерної доктрини і погрозами, за планом путіна, мали передувати вдалі випробування міжконтинентальної ракети "сармат". От тільки вона не змогла злетіти", — додає Коваленко.

Нагадаємо, що поки президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом у США, де презентує план перемоги Джо Байдену та намагається зняти обмеження на застосування далекобійної зброї, російський диктатор Володимир Путін оновив ядерну доктрину РФ. Одна з змін включає пункт, за яким Росія "має право" застосувати ядерну зброю, якщо проти неї здійснює агресію неядерна країна за підтримки ядерної.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зміни ядерної доктрини Росії, які пояснюють коли Путін зможе атакувати неядерні країни.

Також "Коментарі" писали про російського пропагандиста, який заявив про необхідність відставки Путіна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини