Головна Новини Світ Росія У Кремлі пояснили нову погрозу Путіна у бік США
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі пояснили нову погрозу Путіна у бік США

Дмитро Пєсков заявив, що РФ не збирається анонсувати, де буде розміщувати ці ракети

1 липня 2024, 19:55
Поділіться публікацією:

Нещодавно очільник Кремля в одній із своїх заяв сказав, що "Росії, судячи з усього, потрібно почати виробництво ракет меншої та середньої дальності у відповідь на розміщення такої зброї США за своїми межами". Таку заяву він зробив під час наради з постійними членами Радбезу 28 червня. Його речник Дмитро Пєсков коментуючи цю заяву для російських пропагандистів заявив, що не буде Росія оголошувати де розмістить ракети середньої і малої дальності, про відновлення виробництва яких заявив Путін. Про це повідомляють роспабліки.

У Кремлі пояснили нову погрозу Путіна у бік США

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Навряд чи така інформація буде якось анонсуватися, усе-таки це вельми чутлива сфера, пов'язана з обороною і безпекою, але водночас ви бачите, що президент порушує цю тему, і в міру того, як відбуватиметься процес, якась інформація буде доступна",- заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін видав нові погрози для США. Кремль традиційно продовжує сипати погрозами в бік США. Так, цього разу Путін заявив, що "Росії, судячи з усього, потрібно почати виробництво ракет меншої та середньої дальності у відповідь на розміщення такої зброї США за своїми межами". Таку заяву він зробив під час наради з постійними членами Радбезу.

За його словами, що США нібито не тільки виробляє ці ракетні системи, але вже привозили в Європу їх на уміння, в Данію, і зовсім недавно було оголошено, що вони знаходяться на Філіппінах. Невідомо при цьому, вивезли вони звідти ці ракети чи ні. У будь-якому разі потрібно на це реагувати й ухвалити рішення про те, що ми робитимемо за цим, поскаржився Путін під час свого спідчу.
 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

2 липня 2024, 08:22

мало плешивыцй наговорил с три короба..урод


Новини