У Кремлі пояснили слова Путіна із погрозами на адресу НАТО

У Кремлі вважають, що адресати послання Путіна отримали його

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков пояснив слова Володимиру Путіна про те, що якщо Україна отримає дозвіл від Британії та США бити їхньою зброєю вглиб РФ, то це виведе війну на новий рівень. За його словами, заява Путіна мала конкретних адресатів, і вона була почута.

"У нас немає сумнівів, що ця заява досягла своїх адресатів", - сказав Пєсков.

За його словами, сказане Путіним виключає можливість будь-яких невірних тлумачень.

"Заява, яка була вчора зроблена Путіним, дуже важлива. Вона гранично чітка, однозначна і не допускає якихось подвійних прочитань", - наголосив він.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що до ремлівського диктатора Володимира Путіна заявив, що якщо Україна битиме західною зброєю по РФ, то це повністю змінить всю суть "конфлікту" і свідчить про пряму участь у війні країн НАТО. При цьому еексперти вважають, що Путін зробив неадекватну заяву, адже всі знають, що Росія воює з НАТО з 2022 року. Принаймні російська пропаганда та й вищі посадовці неодноразово вказували, що воюють із військами НАТО і саме тому бувають важкі моменти. Експерти вважають, що своїми заявами Путін обнулив усе раніше сказане і відкотив ситуацію в 2022 рік. Також у такий спосіб він визнав міць української армії, яку "друга армія світу" ніяк не може перемогти.

Крім того, "Коментарі" розповідали, що Путіна можна підловити на обіцянці бити країнами НАТО, що обернеться для нього катастрофою . Тепер, кажуть експерти, головне, щоб США та Британія не злякалися. Тоді можна загнати Путіна у пастку, коли він пообіцяв на всю країну бити по НАТО, проте не зробить цього.