Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували інформацію про мобілізацію та оголошення війни 9 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували інформацію про мобілізацію та оголошення війни 9 травня

У Кремлі кажуть, що не оголошуватимуть 9 травня війну Україні

4 травня 2022, 14:50 comments2642
Поділіться публікацією:

У Росії назвали нісенітницею інформацію про те, що 9 травня президентом Росії Володимиром Путіним може бути оголошено масову мобілізацію та оголошено війну Україні. До такої інформації, яка розповсюджується в деяких ЗМІ, не варто ставитись серйозно. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков в інтерв'ю журналістам. Слова Пєскова передає російський "РБК".

У Кремлі прокоментували інформацію про мобілізацію та оголошення війни 9 травня

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Це не правда, це нісенітниця", — заявив дуже лаконічно Пєсков.

При цьому рупор Кремля додав, що такі повідомлення не варто сприймати всерйоз і до них не слід дослухатися. На уточнююче запитання журналістів, чи є якась ймовірність того, що 9 травня Кремль оголосить війну Україні, Пєсков відповів, що жодної ймовірності не існує і крім нісенітниці такі заяви не назвеш.

Тут варто зазначити, що перед тим, як розпочати повномасштабне вторгнення в Україну всі спікери Кремля, включаючи того ж таки Дмитра Пєскова, в один голос заявляли, що Росія ніколи не нападе на Україну і дані західних розвідок про те, що Москва готується вторгнутися і окупувати всю територію України – не більше, ніж вигадки та провокації. Але 24 лютого, як показала вже історія, попередження Заходу були марними. Росія вторглася в Україну і фактично розпочала проти нашої держави повномасштабну війну. Як буде тепер – покаже час зовсім скоро. Принаймні розвідка має свої дані стосовно планів Кремля.

Читайте також на порталі "Коментарі" — британській розвідці стало відомо – росіяни збираються окупувати два ключові міста на Донеччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини