Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували можливість поновити переговори з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували можливість поновити переговори з Україною

Москва втратила віру в мирний процес врегулювання військового конфлікту в Україні

12 липня 2022, 12:37 comments2081
Поділіться публікацією:

Незважаючи на відчайдушні заяви спікерів Кремля про те, що Росія готова відновити переговори з Україною щодо припинення бойових дій, тепер у Путіна кардинально змінили думку. Так прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що зараз навіть не йдеться про те, щоб мирний переговорний процес було відновлено. Як повідомляє портал "Коментарі", заяву Пєскова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Кремлі прокоментували можливість поновити переговори з Україною

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Зазначимо, що раніше Москва критикувала офіційний Київ за відмову продовжувати мирні переговори. У Кремлі звинувачував Захід у тиску на Україну та у підбурюванні відмовляти мирним шляхом вирішити конфлікт.

Тим часом в Офісі президента України відверто заявляли, що мирні переговори можуть бути відновлені лише в тому випадку, коли Москва припинить наступ своїх військ в Україні, а також відведе свою армію на ті позиції, які вона займала до 24 лютого, коли й відбулося повномасштабне російське вторгнення. Крім того, на Банковій зазначали, що Україна повинна мати за столом вироків сильні позиції, а поки що цього немає і триває гаряча фаза війни – немає сенсу у переговорах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна може завдати удару по території Росії, як і по території Білорусі. Відкрита фаза війни продовжується. При цьому експерта в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому досі ЗСУ відкрито не таку військові об'єкти на території РФ та Білорусі, що стримує українську армію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ракетні удари по Миколаєву – у вогні медустанови та житлові будинки: стали відомі подробиці, з'явилися перші фото.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/170769
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини