Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували нинішню ситуацію на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували нинішню ситуацію на Донбасі

Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков вважає, що ситуація поблизу лінії розмежування досі дуже напружена

29 квітня 2021, 16:07
Поділіться публікацією:

Більшість українців із нетерпінням чекають моменту, коли припиниться війна на сході України. Однак російські бойовики продовжують регулярно порушувати режим тиші.

У Кремлі прокоментували нинішню ситуацію на Донбасі

Пєсков заявив про "напругу" на Донбасі. Фото: РИА-Новости

За словами прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, нинішнє напруження на Донбасі перевищує норму, повідомляє пропагандистський ресурс "РИА-Новости".

Зазначимо, що у Кремлі провину за будь-яке загострення поблизу лінії розмежування, як і раніше, перекладають на українську сторону. Пєсков стверджує, що представників так званих "Л-ДНР" "провокують" на вогневу відповідь українські військові.

На думку чиновника, саме представники Збройних Сил України постійно обстрілюють позиції нібито "повстанців" Донбасу. Повторюючи наративи проросійської пропаганди, Пєсков каже, що це стає причиною постійних людських жертв.

Зазначимо, що Дмитро Пєсков не спростував ймовірності повноцінної війни з Україною через недавню ескалацію конфлікту біля лінії розмежування. При цьому спікер Кремля стверджує, що російська сторона нібито не хоче розглядати "військовий потенціал" у вирішенні цієї непростої ситуації.

Також Пєсков під час свого спілкування із журналістами висловив сподівання, що бойові дії на Донбасі відновлюватися не будуть, назвавши їх "божевіллям".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, про що Володимир Путін готовий поговорити з українським президентом Володимиром Зеленським.

Також про ймовірну зустріч очільників української та російської держав відгукнулися у Ватикані. Що саме говорять представники Папи Римського, можна дізнатися у нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, як експерти оцінюють шанси на оголошення великоднього перемир'я поблизу лінії розмежування на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини