Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували послання від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували послання від Зеленського

Листа не було, але усне послання було – заявив Пєсков

1 липня 2022, 12:54 comments3460
Поділіться публікацією:

Президент Індонезії Джоко Відодо, який приїхав до Москви, заявив, що передав президенту РФ Путіну послання від українського президента Зеленського, з яким раніше він спілкувався в Києві. Журналісти поцікавилися у речника Путіна Дмитра Пєсков, як відреагував сам Путін на послання і про що в ньому йшлося. Пєсков заявив, у привезеному президентом Індонезії після відвідин України посланні не йдеться про якесь письмове звернення. Воно мало усний формат.

У Кремлі прокоментували послання від Зеленського

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

При цьому головний рупор Кремля відмовився розкривати подробиці цього послання, а також казати, як Путін відреагував на нього.

У свою чергу, президент Індонезії після прибуття до Москви заявив представникам мас-медіа, що він, як і обіцяв Зеленському, послання передав і запропонував свої послуги для того, щоб зустріч двох лідерів відбулася якнайшвидше.

В Офісі президента взагалі дуже лаконічно відповіли щодо таємного послання. Так, прес-секретар Зеленського Сергій Никифоров зазначив, що президент України, якщо хоче до когось звернутися, робить це публічно у своїх щоденних зверненнях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ні про який "жест доброї волі" не йдеться: у британській розвідці назвали справжню причину відходу російських військ з острова Зміїний. Військові Британії вважають, що Міноборони Росії офіційно визнало, що вивело свої війська з острова Зміїний у північно-західній частині Чорного моря, при тому що острів перебував під контролем росіян з першого дня повномасштабного вторгнення. Росіянам довелося піти на такий крок, бо удари ЗСУ для них стали нестерпними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/169356
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини