Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували "прорив" у Бєлгородській області
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували "прорив" у Бєлгородській області

Так званий прорив кордону в Бєлгородській області викликав "глибоке занепокоєння" Кремля

23 травня 2023, 12:52 comments2747
Поділіться публікацією:

У Кремлі вважають, що до прориву кордону у Бєлгородській області причетна "українська ДРГ". Сьогодні подія викликає глибоке занепокоєння і вимагає від Росії ще більших зусиль. Так звана "військова спецоперація" продовжується, щоб не допускати такого надалі. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Кремлі прокоментували "прорив" у Бєлгородській області

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Відповідаючи на запитання про етнічних росіян у складі "ДРГ", що напала на Бєлгородську область, головний рупор Кремля відповів, що "треба виходити з того, що всі вони – українські бойовики".

Також Дмитро Пєсков заявив, що російська влада не вважає за необхідне проводити спецзасідання Радбезу щодо ситуації в Бєлгородській області, бо ближче до кінця тижня відбудеться засідання, яке було заплановане ще раніше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 22 травня легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" (РДК), сформовані з російських добровольців, які протистоять путінському режиму, увійшли на територію Бєлгородської області РФ та розпочали там бойові дії. У Кремлі після довгого мовчання відреагували на те, що відбувається традиційно – у стилі "все під контролем", "паніки немає". Про що говорить те, що відбувається на Бєлгородщині? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська влада визнала – кордон у Бєлгородській області не контролює. У Бєлгородській області триває "контртерористична операція" проти озброєних груп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/203472
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини