Головна Новини Світ Росія У Кремлі радісно прокоментували події у Вугледарі: вся країна стежить
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі радісно прокоментували події у Вугледарі: вся країна стежить

Пєсков заявив, що Путін ретельно стежить за подіями, які відбуваються у Вугледарі

сьогодні, 12:30
Поділіться публікацією:

Як заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков Володимир Путін ретельно стежить за подіями в Вугледарі і регулярно отримує військові доповіді звідти.

У Кремлі радісно прокоментували події у Вугледарі: вся країна стежить

Дмитро Пєсков

При цьому, як стверджує Пєсков, нібито вся Росія стежить за тим, що відбувається в українському місті.

"Уся країна стежить за тим, як просуваються наші хлопці. Президент як верховний головнокомандувач отримує від військових пряму інформацію, доповіді. Усі бажаємо перемоги нашим бійцям і чекаємо на офіційну інформацію від міністерства оборони", — сказав представник Кремля.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що у Вугледарі склалася вкрай складна ситуація. Ворог кинув туди всі свої сили, щоб окупувати місто. На думку експертів, йдеться про політичне рішення взяти місто за будь-яку ціну. Говорять, що його окупацію хочуть подарувати на день народження диктатору Путіну. Хоча раніше до цієї дати росіяни хотіли звільнити Курську область, але зрозуміли, що цього зробити не зможуть, тому сконцентрувалися на Вугледарі.

При цьому відомо, що в рог увійшов до західних та східних районів Вугледару, тоді як українські сили продовжують обороняти центральну частину міста . Останні дані свідчать, що ворог зайняв західні та східні райони міста, тоді як українські сили утримують центр. Російські війська здійснюють як фронтальні, і флангові атаки, що ускладнює оборону наших військ . Сформувалася кишеня, де йде дорога від Вугледара на Богоявленку, якою має відбуватися відхід наших військових. Зона прострілу цієї дороги становить близько кілометра. Вчора наші військові говорили про те, що логістичне забезпечення та відведення вкрай утруднене "з огляду на вузький коридор ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини