Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, чому зустріч Путіна та Зеленського поки що неможлива
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, чому зустріч Путіна та Зеленського поки що неможлива

В Кремлі попередили - на час переговорів Росії та України не діятиме режим припинення вогню

21 березня 2022, 14:08
Поділіться публікацією:

Недостатній прогрес на переговорах делегацій української та російської сторони – це головна причина, чому зустріч президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна відбутися найближчим часом не може. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

У Кремлі розповіли, чому зустріч Путіна та Зеленського поки що неможлива

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

Спікер російського президента зазначив, що переговори між українською та російською стороною проходять не так швидко, як хотілося б, тому поки що не вдається вийти на ту динаміку, яка дозволила б дійти якогось предметного результату.

При цьому Дмитро Пєсков не розповідав про подробиці переговорів.

За словами речника Володимира Путіна, перед тим, як говорити про зустріч президентів двох країн – потрібно провести переговори, виконати домашнє завдання, погодити результати переговорів.      

Також Пєсков відповів на запитання, чи можна очікувати, що наразі будуть переговори в Україні почне діяти режим припинення вогню. На це запитання Дмитро Пєсков відповів негативно, наголосивши, що якщо буде зупинено "військову операцію", то цю паузу українська сторона може використати для перегрупування військ, що врешті-решт ускладнить процес.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні знову поновилися переговори між Україною та Росією щодо припинення воєнних дій. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, яка ймовірність того, що в результаті переговорів вдасться вийти на якесь рішення і чи можлива зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини